Hoi, ik ben Suze

Sinds 2 jaar ondernemer, niet zomaar een bevlieging want je baan opzeggen terwijl je twee kinderen onder de 2 hebt doe je niet zomaar.

Maar ik wilde meer dan ik in loondienst had op dat moment, meer ontwikkeling, meer uitdaging, minder vast aan 1 plek en vooral meer tijd voor het leven.

Wonen & werken

We wonen op dit moment in diep diep Friesland. De Vuurtoren op Ameland kunnen we vanachter ons huis zien. Leuk weetje, we zitten wel dicht bij de zee, maar er is aan deze kant van Nederland geen strand, wist ook niet hoor. Want voordat we hier 2 jaar geleden gingen wonen was ik welgeteld, 1 keer in Friesland geweest.

 

We wonen hier nu vanwege het werk van de hubby, hij is basketbal coach en dat betekend dat we gaan waar zijn werk gaat. Of dat dus Nederland is of het buitenland. Of Friesland, ook een soort buitenland.

Mijn werk bestaat uit het helpen van ondernemers. Bijvoorbeeld met mijn Canva cursus waarin ik ze meeneem in het proces van het samenstellen van een huisstijl en omzetten in content voor hun bedrijf.

INMIDDELS RUIM 500 CURSISTEN DIE MIJN CURSUSSEN DEDEN.

Family life & more

Ten tijden van deze foto dronk ik nog geen koffie. Nu, drie kinderen in 3,5 jaar later, zou een infuus beter zijn.

We hebben drie meisjes: Lilou sept. 2019, June maa. 2021, Grace dec. 2022.

Daarnaast vind ik niks leuker dan DIY projecten toevoegen aan mijn to-do lijst en fotografeer ik wanneer daar nog tijd voor is.

PS. voor sushi mag je me altijd wakker maken

Socials & e-mail

Op instagram deel ik Canva en ondernemers tips en daarnaast een stukje van ons dagelijks leven. Super leuk als je een berichtje stuurt!