Hoi, ik ben Suze

Elkaar een beetje leren kennen? Vorig jaar ben ik begonnen met mijn onderneming. Niet zomaar een bevlieging want je baan opzeggen terwijl je twee kleine kinderen hebt doe je ook niet zomaar.

Maar ik wilde meer dan ik in loondienst had op dat moment, meer ontwikkeling, meer uitdaging, meer tijd voor het leven, meer geld. 

Wonen & werken enzo

We wonen op dit moment in diep diep Friesland. De Vuurtoren op Ameland kunnen we vanachter ons huis zien. Leuk weetje, we zitten wel dicht bij de zee, maar er is aan deze kant van Nederland geen strand, wist ook niet hoor. Voordat we hier 2 jaar geleden gingen wonen was ik welgeteld, 1 keer in Friesland geweest.

 

We wonen hier nu vanwege het werk van de hubby, hij is basketbal coach en dat betekend dat we gaan waar zijn werk gaat. Of dat dus Nederland is of het buitenland. Of dus Friesland, ook een soort buitenland.

Zelf werk ik aan mijn online business die momenteel bestaat uit de verkoop van cursussen en presets.

Afgelopen jaar deden er bijvoorbeeld al 300 mensen mee aan mijn cursus DIY Branding in Canva.

Family life & more

Ten tijden van deze foto dronk ik nog geen koffie. Nu, drie kinderen in 3,5 jaar later, zou een infuus beter zijn.

We hebben drie meisjes: Lilou sept. 2019, June maa. 2021, Grace dec. 2022.

Daarnaast vind ik niks leuker dan DIY projecten toevoegen aan mijn to do lijst en fotografeer ik graag zwangere mama’s en babies. 

PS. voor sushi mag je me altijd uitnodigen

Socials & e-mail

Op instagram deel ik hoe ik momming, werk en onze avonturen combineer. Hier op de website vind je blogs over onderwerpen die meer ruimte verdienen dan een klein blokje op instagram. Via Pinterest vind je inspiratie. En in je mail krijg je toegang tot de laatste updates, speciale kortingen op mijn producten.

Add Your Heading Text Here