0
cursisten gingen je voor

Canva leren gebruiken voor je bedrijf

voor een betere herkenbaarheid en een professionelere uitstraling

Je wil een professionaliseringsslag maken in de uitstraling van je bedrijf waardoor klanten je bedrijf serieus nemen en je een herkenbaar merk wordt.

Ook wil je graag afbeeldingen van je product toevoegen aan je website en presentaties maken voor bijvoorbeeld een webinar.

Misschien hebt je al eens een Canva account aangemaakt maar weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Je ziet dat andere ondernemers echt een herkenbaar merk hebben maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken.

Jouw struggles
 • Je wil een herkenbare uitstraling creëren zoals andere  ondernemers dat doen.
 • Je hebt wel een Canva account maar gebruikt het maar met mate.
 • Je twijfelt of je toch maar eens iemand moet inhuren voor de vormgeving van je logo en huisstijl, omdat je er zelf niet uitkomt.
 • Je hebt nog nooit iets met vormgeving gedaan en weet niet waar je moet beginnen.
 • Je denkt dat je niet zelf je vormgeving kunt doen.
 • Je wil je kennis graag delen met anderen maar komt niet verder dan een Word document.
 • Je ziet op tegen het leren van een nieuw programma en de tijd die het kost om alles zelf uit te zoeken.

Stel je voor..

Je kennis zet je gemakkelijk om in mooie carrousel posts, en ook je e-book ziet eruit alsof het langs een vormgever is gegaan. Je weet precies welke opties Canva allemaal heeft en hoe je ze gebruikt. Zo maak je in een handomdraai content waarmee je herkenbaarheid en vertrouwen opbouwt bij je klanten.

Niet urenlang pielen en maar een beetje op knoppen drukken terwijl je nog steeds niets hebt gemaakt. Ik leer je de mogelijkheden van het programma terwijl je gelijk je eerste afbeeldingen maakt en ze kunt gaan gebruiken.

Ook zorgen we ervoor dat je een sterke basis neerzet voor je branding en weet je precies hoe je deze kunt toepassen in je ontwerpen. Lekker efficiënt zodat je meer tijd hebt voor het echte werk.

Ipv 139 euro

Earlybird prijs 89 euro

"Ik gebruikte Canva al maar wat fijn om door jou door het programma geleid te worden."
2 uur videolessen

Verdeeld in 6 modules zoals: Huisstijl 101, Afbeeldingen maken, Tekstdocumenten opzetten. Je kunt ze op je eigen tempo volgen, wanneer het jou uitkomt.

Communityweek

Samen met andere ondernemers leren tijdens de masterclasses, successen vieren en inspiratie delen in het speciale instagram account

Ondernemerskit

Gelijk aan de slag. Voor alle documenten die je als ondernemer nodig hebt krijg je een opzet waarmee je daarna aan de slag kunt.

Huisstijlboek

Al door velen het meest gebruikte document uit de cursus. Het huisstijlboek waarin je jouw eigen huisstijl vastlegt zodat je efficiënt content kan maken.

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Canva geleerd

Je weet hoe je Canva gebruikt om je eigen marketing vorm te geven. Zonder moeite zet jij bijvoorbeeld een post of advertentie in elkaar.

Gevuld huisstijlboek

Je leert hoe je je huisstijl opbouwt, hebt je eigen huisstijlboek en kunt deze efficiënt toepassen binnen je hele bedrijf.

Vormgeving

Tijdens de cursus krijg je veel vormgevingstips zodat je weet waar je op moet letten tijdens het vormgeven van jouw content en documenten.

Inhoud van de cursus

Je leert alles lekker praktisch, onderverdeeld per onderwerp. Naast de basisbeginselen van Canva geef ik je veel tips over het ontwerpen zelf. We gaan onder andere aan de slag met het maken van berichten, e-books/handouts en afbeeldingen voor websites. Ik neem je stap voor stap mee in de mogelijkheden en waar je op moet letten tijdens het ontwerpen.

Je krijgt 2 uur aan video-uitleg, waarin alle handelingen zijn opgedeeld in korte video’s. Zo kun je zelf tegelijkertijd aan de slag gaan en ook snel iets terugvinden.

Hoe stel je een huisstijl samen, kleuren, fonts, iconen gebruik, welke keuzes maak je daarin voor jouw doelgroep en waar haal je bijvoorbeeld foto’s vandaan.

Je bent ingelogd in Canva, en dan? In deze module beginnen we aan het begin en laat ik je zien hoe je in Canva aan de slag gaat. Daarnaast bevat deze module losse uitleg van verschillende vaak gebruikte opties zodat je de uitleg gemakkelijk nog eens bekijkt.

Tijd om aan de slag te gaan! Samen beginnen we met het maken van afbeeldingen voor Instagram. Aan de hand daarvan krijg je uitleg over hoe je foto’s, teksten en afbeeldingen toevoegt en aanpast. Daarnaast geef ik je tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat alles er ook nog eens mooi uitziet. Aan het einde van deze module kun je tegels maken voor Instagram, afbeeldingen voor je website en voor je e-book.

Korte sales video’s om verschillende producten te presenteren, of bijvoorbeeld een chique video waarbij je door je website scrolt en dit op een telefoon wordt getoond. In deze module leer je over de mogelijkheden die Canva biedt voor het maken van video’s.

Inmiddels heb je al heel wat skills geleerd en in deze module krijg je specifieke uitleg voor jouw tekstdocumenten en hoe deze snel & aantrekkelijk vormgeeft.

Hoe werk je met folders, notities, Brandkit/huisstijl boek en hoe kun je documenten delen wanneer je samenwerkt met een VA of collega.

Al 400+
cursisten gingen je voor

“Hoi Suze, ik wilde even zeggen dat ik met heel veel plezier jouw Canva cursus heb gevolgd. Ik was al best wel handig met Canva maar ik heb echt wel handige dingen geleerd nog. Heel erg bedankt!  ‘“

Waarom deze cursus uniek is:

Speciaal voor ondernemers

De cursus is speciaal gemaakt voor ondernemers. Je leert dus precies dat te maken waarvoor je Canva dagelijks gaat gebruiken.

Efficiënt leren

Stap voor stap aan de slag met de opties die het programma biedt, zodat je niet overweldigd raakt en binnen korte tijd een Canva-expert wordt.

Leer ook vormgeven

Terwijl je leert hoe Canva werkt, geef ik je ook allerlei ontwerptips waarmee je ervoor zorgt dat jouw boodschap ook echt overkomt.

Wat anderen zeiden

Over mij

Ik ben Suze en ik houd van mooie dingen en waarover goed is nagedacht. In mijn werk als fotograaf en grafisch ontwerper heb ik jarenlang gebruik gemaakt van allerlei dure ontwerpprogramma’s, maar ik vroeg me af hoe ik ondernemers kon helpen om hetzelfde te bereiken zonder bergen tijd en geld te moeten investeren. In mijn zoektocht vond ik Canva en inmiddels heb ik de dure programma’s ingeruild en gebruik ik net als honderden andere ondernemers Canva voor mijn bedrijf. En graag leer ik jou hoe je dit ook kunt doen!

Wat als je...

Geen vormgevingservaring hebt

In de cursus neem ik je stap voor stap mee bij het opzetten van een huisstijl, en daarna gaan we aan de slag met de vormgeving. Ik leg alles uit in begrijpelijke taal en leer je ook enkele vaktermen, zodat je kunt meepraten met vormgevers als je in de toekomst eventueel met hen gaat samenwerken.

Canva soms al gebruikt

In de cursus ontvang je ook veel tips over het daadwerkelijke vormgeven en handige methoden om specifieke ontwerpen te creëren. Dus zelfs als je al ervaring hebt met Canva, kun je met deze cursus je vaardigheden in vormgeving verbeteren en leren hoe je Canva nog efficiënter kunt gebruiken.

Geen (online) ondernemer bent

Uiteindelijk leer je het Canva-programma te gebruiken en kun je het precies inzetten waar je het zelf nodig hebt. In de cursus leer je het Canva-programma aan de hand van oefeningen waarin je maakt wat nodig is om een online bedrijf te runnen. Maar natuurlijk is dit ook van toepassing op wat een "offline" onderneming (online) nodig heeft.

Zo werkt de cursus:

De cursus bestaat uit videolessen, een communityweek en live masterclasses

Stap 1: Wanneer je de cursus hebt gekocht, krijg je toegang tot de online cursusomgeving waar je meteen aan de slag kunt met de video’s en het huisstijlboek.

Stap 2: Vanaf 17 oktober wordt de ondernemerskit online beschikbaar gesteld, en heb je toegang tot de communityweek op Instagram van 17 oktober tot 22 oktober 2023. Hier kun je medecursisten leren kennen, vragen stellen en leuke ideeën delen ter inspiratie. Ook worden er die week extra live masterclasses gehouden waarin je vragen kunt stellen. Als je niet live kunt deelnemen, kun je de masterclasses later terugkijken.

Waarom NU meedoen

Laagste prijs

Als je je inschrijf voor 17 oktober kun je hem nog voor de huidige early bird prijs kopen. Daarna gaat de prijs omhoog.

Community week

Als je je nu inschrijft doe je mee aan de comunityweek en heb je stok achter de deur om echt met je marketing aan de slag te gaan.

Ondernemerskit

Alleen nu krijg je de ondernemerskit er gratis bij welke speciaal is samengesteld zodat je snel aan de slag kunt.

Masterclasses

Alleen tijdens de community week zijn er 3 masterclasses met extra lessen. Die toegang heb je dus alleen als je meedoet aan de communityweek.

"Vandaag de video stappen doorlopen en al een mooie animatie gemaakt!"

De cursus kun je volledig op je eigen tempo volgen. Er is twee uur aan videomateriaal en ongeveer een uur aan oefeningen. 

De cursus kost normaal 139 euro ex. btw. Maar er geldt tot 17 oktober een earlybird prijs van 89 euro. 

Canva is een gratis online ontwerp programma. Er is ook een pro versie maar alles in de cursus kun je maken met een gratis account.

Je ondernemers bent, je wil zelf goed uitziende content creëren maar er niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan zit je met Canva goed en deze cursus zorgt ervoor dat je in een middag je eerste content gecreëerd hebt en weet hoe je met Canva overweg moet

Geen enkel probleem! In module 1 – huisstijl 101 neem ik je mee in het samenstellen van je eigen huisstijl en door de gehele cursus geef ik je tips waar je op moet letten als je een ontwerp maakt.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de cursus dus je hebt alle tijd om hem erbij te pakken wanneer je hem nodig hebt en je krijgt ruim op tijd een waarschuwing dat je toegang afloopt. 

Voor de cursus krijg je inlogcodes om in The Huddle in te loggen waar je de video’s kunt kijken en de bijbehorende documenten terug kan vinden.

 

De Masterclasses vinden plaats op 17,18,19 oktober om 1o uur.  Kun je er niet bij zijn dan kun je ze later in de cursus omgeving terugkijken.

Heb je weinig geleerd uit de cursus stuur binnen 14 dagen na aankoop een mailtje en je krijgt 100% geld terug! 

Ben je ondernemer dan kun je de btw uiteraard terugvragen, maar ook kun je de cursus toevoegen aan je lijstje bedrijfskosten. Ben je op dit moment nog geen ondernemer maar zit dit er wel aan te komen dan kunt dit ook met terugwerkende kracht doen zodra je je ingeschreven hebt bij de KVK

SHOW YOUR BRAND

MAKE IT SHINE

Niet tevreden, 100% geld terug.

Heb je weinig tips gehaald uit de cursus, stuur dan binnen 14 dagen na aankoop een e-mail en ontvang zonder verdere vragen je aankoopbedrag terug. Zo loop je geen enkel risico bij het investeren in jezelf!

"met reuze sprongen vooruit gegaan"

"Fijn dat je steeds een onderwerp per filmpje hebt"

Waarom het slim is vandaag in te stappen

2 uur videolessen

Je kunt vandaag nog beginnen met het volgen van de lessen.

Communityweek

Je gaat straks samen met andere ondernemers leren en kan zo een leuk netwerk opbouwen van gelijkgestemden.

Ondernemerskit

Alleen als je nu meedoet krijg je de ondernemerskit, beschikbaar van 17 oktober, ter waarde van 49 euro er gratis bij.

Huisstijlboek

Je krijgt een handig huisstijlboek zodat je supersnel je content kan maken!

DIY Branding in canva marketing zelf leren cursus online programma
 • Professionaliseer je bedrijf en versterk je merkidentiteit.
 • Geen uren googelen voor de juiste informatie maar leer het programma in een middag tijd.
 • Je marketing volledig in eigen handen
 • Communityweek als stok achter de deur inclusief extra masterclasses
 • Stapsgewijze tutorials helpen je om de basisvaardigheden in een mum van tijd onder de knie te krijgen.
 • Alleen nu inclusief ondernemerskit twv van 49 euro.
ipv 139 euro

investeer nu in jezelf voor

89 euro

ex. btw