Hoi, ben ik weer

Elkaar een beetje leren kennen?. Ik ben een trouw,- zwangerschap, newborn en branding fotograaf. Oja, en industrieel product ontwerper. Daarnaast deel ik een stukje van mijn leven online. Want we vinden het allemaal heerlijk om anderen te bespioneren dus wel zo eerlijk als ik ook wat te bespioneren deel.

en buiten fotografie?

kan ik niet dansen, maar doe het toch. Ben ik begonnen met koffie drinken sinds kiddo’s. Kan ik beter parkeren dan mijn verloofde ook al is hij het daar niet mee eens. Maar ik kan de supermarkt nog steeds niet vinden zonder navigatie. En als je mij wilt laten lachen moet je vooral funniest home video’s aan zetten. Ik ben nu 14 jaar samen met mijn verloofde en we hebben samen twee kleine meisjes beter bekend als: Snuffel en Snuitje (ze hebben ook echte namen hoor)

PS. als je me ooit sushi brengt zijn we vrienden voor het leven

Waar deze fotografie obsessie begonnen is

Ik maak al foto’s vanaf het moment dat ik zelf het knopje op de camera kan indrukken. Alle foto’s van mijn familie vakantie zijn dan ook allemaal door mij gemaakt. Maar ik begon dit hele foto gebeuren serieus te nemen toen mijn verloofde en ik een jaar naar Italië verhuisde. 

Fast forward een paar jaar en nu zijn we hier waar ik graag jouw verhaal vastleg.

Blog